licitaciones@adssac.com
AV. CHACRA CERRO LT 58 - COMAS - COMAS
4 Tapaa Avata Pkpass

Kun valitset pikavalikosta "Avaa", napsauta "Muu …", joka näkyy viimeisenä vaihtoehtona. Kuten näette, Mac näyttää oletussovelluksen ja vaihtoehdot sovelluksen löytämiseksi App Storesta. Ratkaisu on löytää puuttuvat .dll ja ohi se dist kansioon. Sinun on nimettävä Makefile.mak uudelleen nimeksi makefile; sitä make-komento etsii. Turvallinen ja yksinkertainen ratkaisu yhden DirectX DLL -tiedoston palauttamiseksi on purkaa tiedosto erikseen DirectX-asennuspaketista. Etsi exe-tiedosto ja avaa se kaksoisnapsautuksella. Dynaaminen linkki tiedosto on nimenomaan Windowsin grafiikka laitteen käyttöliittymä , tai GDI .

  • Jos ongelma todella liittyy lokitiedostoihin tallennettuihin tietoihin, se johtuu todennäköisesti tiedostosta setuperr.log, jonka tiedetään aiheuttavan ongelman.
  • Kaatuminen käynnistyksen aikana PlugPlugOwl.dll-tiedostossa.
  • Huomaa, että voit viivyttää tai poistaa sovelluksen käynnistyksestä vain irrotettavissa ja mahdollisesti irrotettavissa sovellusluokissa.
  • InDesign kaatuu msvcp120.dll puuttuu Windows 7:stä, kun yritetään avata IDML-asiakirjaa.

Valitse asennuksen poistopainike, joka näkyy valitussa ohjelmassa tai sovelluksessa. Valitse luettelosta ohjelma tai sovellus, jonka asennuksen haluat poistaa.

Kuinka Asennan Msstdfmt Dll: N?

Tämän jälkeen kyseiset tiedostot avataan oletuksena määrittelemälläsi ohjelmalla. Voit muuttaa binääriarvon napsauttamalla sitä hiiren kakkospainikkeella, napsauttamalla muokata ja sitten muuttaa arvoa tarpeen mukaan. Voit myös poistaa arvon napsauttamalla sitä ja napsauttamalla del painamalla.

Faksauksen Vianmääritys

Jos tämä suositus ei kuitenkaan ole auttanut sinua, se tarkoittaa, että ongelma johtuu jostakin muusta. Käytä tässä tapauksessa alla annettuja suosituksia. "Ohjelmistojen jakelu" en la ventana "Orkesterin kapellimestari"..

Mitä Regsvr32 Exe Tekee?

Loppujen lopuksi syy voi olla melko merkityksetön. On muitakin yleisempiä syitä sille, miksi järjestelmää ei voida päivittää. Ensinnäkin se voi olla häiriö Microsoftin omalla verkkosivustolla tai ongelma Internet-palveluntarjoajasi kanssa. Ensimmäisessä tapauksessa sinun tarvitsee vain odottaa, ja toiseksi paras mitä voit tehdä, on vaihtaa Internet-palveluntarjoajasi.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *